NEON-prisen til Per Lægreid og Tom Christensen

Under NEON-konferansen ved UiT Norges arktiske universitet ble Per Lægreid og Tom Christensen tildelt NEON-prisen. 

Prisen fikk de for sin omfattende forskning på offentlige reformer, i både norsk og internasjonal kontekts.

I løpet av de siste 20 årene har de to publisert over 200 artikler sammen, og deres totale publikasjonsmengde nærmer seg rundt 1000 artikler.

Både Tom Christensen og Per Lægreid har hatt bistilling ved Uni Research Rokkansenteret i mange år. Per Lægreid har ledet mange store prosjektet, og er nå leder for GOVCAP-prosjektet, der også Tom Christensen deltar. I tillegg har de begge deltatt i Evaluering av Nav-reformen, og er med i det nystartede COCAL-prosjektet.

NEON-prisen ble delt ut for første gang i 2005 i Bergen, og var et initiativ fra det årets arrangørkomité. I starten ble  prisen blitt delt ut litt sporadisk, men i de siste årene har prisen blitt delt ut årlig.

(Prisen gikk til Rokkansenteret i 2007.)


25. november 2016 12:00

cp: 2019-12-04 11:17:14