Uni Research Rokkansenteret i media

 • Diskuterte dårlige vilkår og kriminalitet i arbeidslivet

  02.10.2017 - Utenriksdepartementet

  Norge var 25-26. september vertskap for et europeisk seminar om etatssamarbeid mot arbeidslivskriminalitet. Uavhengige eksperter og representanter fra en rekke land tok turen til Norge for å diskutere arbeidslivskriminalitet.
  Les artikkelen

 • Hvem skal ut?

  28.09.2017 - Oppland Arbeiderblad

  Kommunen du bor i skal gi et godt tilbud til den eldre hjemmeboende, til kreftpasienten og den unge funksjonshemmede. Blir én av dem nedprioritert når kommunene får stadig flere oppgaver? De tre gruppene over er tilfeldig nevnt.
  Les artikkelen

 • Hareide til borgerlige samtaler uten mandat

  19.09.2017 - Sunnmørsposten

  KrF-leder Knut Arild Hareide møter til nye samtaler på borgerlig side uten å ha med seg noe forhandlingsmandat. Mange KrF-ere vil ikke regjere med Frp.
  Les artikkelen

 • Rundspørjing: Inga stemning i KrF for å regjere med Frp

  19.09.2017 - Firda Tidend

  I alt 136 av dei nesten 200 lokallagsleiarane avisa har spurt, har svart. Av dei svarer 25 prosent at KrF bør vurdere å gå i firepartiregjering med Venstre, Høgre og Frp.
  Les artikkelen

 • Utenlandskklingende listetopper strykes mest

  19.09.2017 - Utrop.no

  Ser man bort fra de mest profilerte politikerne i de store partiene får kandidater i Oslo med utenlandskklingende navn flere strykninger enn resten.
  Les artikkelen

 • KrF-velgere negative til Frp - men åpne for Ap

  19.09.2017 - Vårt Land

  Blant KrF og Venstres velgere økte motviljen mot Frp fra 2013-2017. Dessuten er de mer åpne for Ap enn partiledere i de to sentrumspartiene. Dette viser den store Medborgerundersøkelsen i regi av Universitet i Bergen og Rokkansenteret.
  Les artikkelen

 • Kirken er den nye kulturscenen

  19.09.2017 - Vårt Land

  Mens gudstjenstene blir færre, blir kirkekonsertene flere. Hvor åpent kan kirkerommet være før det mister magien? Klokken fire; Einar Aasen sitter ved billettskranken, et par småbord med brosjyrer og en kasse på.
  Les artikkelen